Lomalinja

Lomalinja

Lomalinja on teemamatkoihin erikoistunut yritys, jonka korkeatasoisilla, räätälöidyillä matkoilla on aina mukana teeman ja kohteet tunteva asiantuntija. Pitkän yhteistyömme toistaiseksi isoin rutistus oli sivustouudistus, jossa BASE-alustaa räätälöitiin kohti markkinoinnin automaatiota: kaikkia sivuston elementtejä on mahdollista hyödyntää printtiesitteen taitossa. Esite itsessään on todella näyttävä 200-sivuinen matkaraamattu.

Lomalinja

Vaikka sivuston datamäärä on massiivinen, on ylläpitäminen helppoa pitkälle viedyn teknisen räätälöinnin ansiosta. Koska kaikki tieto tulee yhdestä paikasta, tulostuu minkä tahansa komponentin päivittäminen halutun muutoksen kaikkiin tarvittaviin näkymiin. Sivuston reitit ja kartat ovat puolestaan automaattista koodia.

Lomalinja

Lomalinjan matka-, asiantuntija-, teemavalikoima on erittäin laaja. Matkalta halutaan jotain aivan erityistä. Sivuston ylläpitämisen lisäksi tiimimme on pitänyt koko ajan mielessä tärkeimmän: asiakkaan. Sivuston ilme, rakenne ja tekniset ratkaisut auttavat jokaista matkailijaa löytämään oman juttunsa ja lopulta sen kaikkein mieluisimman matkan.